top of page

dec. 20., Sze

|

Pannon KözTÉR

Projektzáró Betlehemes és Sajtótájékoztató

Hagyományos betlehemes játék bemutatásával, mesemondással és Sajtótájékoztatóval zárja népmesés veszprémi programját a Csűrdöngölő Kulturális Egyesület.

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Egyéb rendezvények
Projektzáró Betlehemes és Sajtótájékoztató
Projektzáró Betlehemes és Sajtótájékoztató

Időpont és helyszín

2023. dec. 20. 17:00 – 19:00

Pannon KözTÉR, Veszprém, Egyetem u. 10, 8200 Hungary

Vendégek

Az esemény leírása

Az Európa Kulturális Fővárosába szervezett népmesés eseményeink sora most a végéhez ért, amelyet a Pannon Köztéren Sajtótájékoztatóval zárunk. A program egyik rendszeres eseményét, a Pannon Mesekört egy év alatt számtalanszor látogathatta a népmesemondást kedvelő veszprémi közönség. Utolsó alkalmunkon az adventi időszakhoz illeszkedő hagyományos betlehemes játékot mutatunk be, amit a szokásos mesemondás követ.

A Sajtótájékoztatón rövid beszámolót hallhatnak a program eredményeiről.

Mi is az a Mesekör? Felnőttek népmeséket mondanak felnőtteknek? Így igaz és garantáljuk, hogy szórakoztató lesz ugyanúgy, mint a régi időkben. 

A Pannon Mesekör olyan rendszeres, közösségi esemény sorozat, amelynek célja az élőszavas népmesemondás gyakorlata iránt érdeklődő laikus felnőttek és gyakorló mesemondók számára védett környezetben lehetőséget biztosítani már megszerzett tudásuk, mesemondói eszköztáruk gyarapítására, előadói stílusuk csiszolására, szakmai kapcsolatok építésére, minőségi kulturális időtöltésre. Ajánljuk kezdőknek és haladóknak, a felnőttek mellett nagyobbacska gyerekeknek is.

Az eseményen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kultúra Fővárosa - "Népmesével a Balaton-felvidék és Veszprém kultúrájáért" program keretében valósul meg.

Share This Event

bottom of page