top of page

Tagság

Luki.JPG
Tag

operatőr, képvágó, rendező

1979-ben születtem, 2005-ben szereztem meg kommunikációtechnikai mérnök diplomámat, 2015-ben pedig sikeresen végeztem el a műszaki menedzser mester szakot.

 

A Gyöngyösi Városi Televíziónál operatőr, vágó, adáslebonyolító munkakörben dolgozom, emellett a Petőfi TV-nél, és a Sport Tv-nél rögzítésvezető, képvágó, rendező munkákat látok el. Több országos televízióban is sugárzott dokumentumfilm operatőr-vágója vagyok.

 

A "Kő zokog..." című dokumentumfilm 2005-ben a Lakitelki Népfőiskola Filmszemléjén különdíjat nyert, a 2006-os Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál történelmi és életrajzi film kategória döntőse.

 

Első rendezésem, “A vízen túl...” című kisfilm 2015-ben a Gödöllőn megrendezett I. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon Gödöllő Város különdíját nyerte el. 

 

Az Egyesület munkáját videók készítésével segítem, az eseményrögzítéstől kezdve a kézművességet, vagy a hangszeres tanítást bemutató kisfilmekig. Célomnak tekintem, hogy megismertessem és megszerettessem az audiovizuális művészeti ágakat és megtaláljuk ezek méltó helyét a hagyományőrzés területén.

Izgalmas kihívás lehet a 21. századi modern technológia és szemlélet ötvözése a

tradicionális örökségünkkel (fotókiállítás, filmvetítések szervezése).

cs_log_250.png

Rendezvény helyszínt keres?

A Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényház vállalja családi és céges rendezvények megtartását

concert.png

Cím

2194 Tura, Zsámboki út 50.

Online

Telefon

+36 70 3677 935

bottom of page